søndag den 3. februar 2013

Digital erindring

Kære Kaj

Der er langt fra Petrea og Rasmus og deres 8 børn, heraf to tuberkuløse på et sort/hvidt foto fra 1929 til de svenske nationalfarver og deres postomdelere. Hvor kom det lige fra?
Længe leve digitaliseringen og længe leve pensionistens ret til at sætte tiden i stå og bruge den på fordybelse. Flot, flot arbejde, du har lavet med at granske kirkebøgerne. Interessant, hvad man kan få ud af sådanne studier. Både i forhold til navneforandringen fra to til et s i Thomasen og til Rasmus Kristians forskellige professioner.
Længe leve digitaliseringen også i forhold til disse erindringsudvekslinger. Dropboks - glem det. Vi er allerede et skridt videre og er nu gået online. Alle med en sag på hjerte har nu om dage en blog.

Det er et meget interessant billede af  hele familien Thomasen og ikke mindst omstændighederne omkring det.

Jeg kan godt misunde dig dine små besøg hos bedstemor på vej hjem fra skole. Bedstefar har vel været på arbejde, når I kiggede forbi.
Du har en referenceramme, jeg mangler, så du har "forpligtigelsen" til at tegne billedet af vore forfædre på fars side. Det lyder også som om, hukommelsen er kommet på rette spor. Jeg venter spændt på flere detaljer. Måske skal min hukommelse også bare hjælpes.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar